Adana Erten Hotel şık ve modern dizaynı, büyüleyici atmosferi ile tesise ilk adım attığınız andan itibaren sizi derinden etkileyecek, güler yüzlü personeli ve konukseverliğiyle Adana'daki ikinci eviniz olacaktır.
Otel Erten'de, 1 Kral Dairesi, 1 Suit , 2 Junior Suit , 2 Family Oda, 40 French Bed, 35 Tween Oda , 2 Tripple olmak üzere toplam 83 Oda bulunmaktadır. Odalarımızda misafirlerimiz ihtiyacı olacak her şey en ince ayrıntıya kadar düşünülmüştür. Tüm odalarımızda, merkezi klima, minibar, uydu yayınlı LCD TV, direkt telefon, ücretsiz wiresless, elektronik şifreli kasa, yangına duyarlı dedektör ve banyolarda saç kurutma makinesi mevcuttur. Ayrıca tesisimizde kiralık oto hizmeti verilmekte olup, özel otoparkı bulunmaktadır.
Erten Otel oda kahvaltı sistemiyle çalışan tesisimiz de geniş ve zengin açık büfe kahvaltı yapma olanağına sahipsiniz. Şık restoranında geleneksel yemeklerimiz dışında, İtalyan ve Fransız mutfağının tatlarından faydalanabilirsiniz. Yine zengin çeşidiyle Amerikan Bar da dilediğiniz içecek servis edilmektedir.
Adana Erten Otel dilerseniz şık restoranında yemek yiyebilir yada Amerikan Bar da içeceğinizi keyifle yudumlaya bilirsiniz. Otel şehir merkezindeki alışveriş merkezlerine, restoran ve tarihi bölgelere yakın mesafe de olup dilediğiniz şekil de güzel zaman geçirme imkanına sahipsiniz.
Saat 09:00-22:00 arasında çalışmaktadır. Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize arama talebi bırakabilirsiniz. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşlarımız size en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır.
(322) 480-0147
Kuruköprü Sefa Özler Cd. No 53 Seyhan ADANA
Adana Erten Hotel şehir merkezine 100 mesafede bulunmakta olup Meşhur Taş Köprü 2 km, Merkez Park 3 km, Şakir Paşa Havaalanı 3 km, otobüs terminaline 4 km, fuar alanı 12 km ve Ulu Camii'ne 850 m uzaklıktadır.
Rezervasyonunuzu şimdi, ödemesini Otel Girişinde yapabilirsiniz.
Bu Oteli Şuan 2 Ziyaretçi İnceliyor.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.