Macaron Konağı Ayvalık merkezde , sahile 100 mm mesafede, Ayvalığın sayılı tarihi binalarından birinin restorasyonu ile sizlere hizmet verecek toplam 9 oda ve bahçesiyle Ayvalığın tam kalbinde siz değerli misafirlerimizi ağırlamaya hazırdır.
Ayvalık merkezde tarihi çevre koruma alanında tipik ayvalık sokaklarından birinde restore edilen konağımız günümüz konforu, keyifli bahçesi ile dört mevsimi, farklı renk ve tatlarla yaşamanız için hazırlandı.Biri tamamen orijinal olarak korumaya çalıştığımız tavanı, döşemesi ve keyifli cumbasıyla orta odamız, diğerleri birbirinden farklı odalarımız, orjinaline uygun restore ettiğimiz taş duvarı, samanlı sıvasıyla, sardunya balkonuyla siz değerli misafirlerimize huzurlu bir konaklama sunuyor.
Otel oda kahvaltı hizmeti vermektedir.Otelde bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.
Ayvalığın güzel sahillerinde denizin tadını çıkarabilirsiniz.
Plaj otele 50-100 metre mesafededir.
Saat 09:00-22:00 arasında çalışmaktadır. Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize arama talebi bırakabilirsiniz. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşlarımız size en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır.
(850) 811-5533
Hayrettin Paşa Mah, 13 Nisan Cd. 18. Sk. No:54, 10400 Ayvalık/Balıkesir
Otel Edremit Koca Seyit Havaalanı'na 44 km, şehir merkezine 100 m uzaklıktadır.
Bu Oteli Şuan 8 Ziyaretçi İnceliyor.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.